Naša zgodba

Začelo se je septembra 2019 z najino Ano.

Eno leto je najina 16-letna hčerka trpela za bolečinami v križu, zaradi katerih je morala neprestano prekinjati svoje treninge. Klasična fizioterapija ni ponudila rešitve, zato je opravila še pregled v Splošni bolnišnici Maribor. Tamkajšnji predstojnik travmatološkega oddelka ji je poleg počitka in izbranih vaj takrat ponudil še en prav poseben namig, ki nas je vse presenetil – uporabo pripomočka Incrediwear pasu za trup.

Njegov nasvet smo upoštevali in poleg omenjenega izdelka iz Združenih držav naročili še ramensko opornico zame, ker sem takrat ravno okreval po nedavnih operacijah obeh ramenskih sklepov – levo sem imel poškodovano zaradi poškodbe na smučanju, v desni pa pretrgani vezi zaradi dolgoletnega ukvarjanja s športom. Čeprav sem okreval dobro, sem še vedno čutil bolečine.

Ko sva s hčerko dobila vsak svoj Incrediwear in začela z uporabo, sva hitro začela opažati izboljšanja. Ana se je po kratkotrajnem mirovanju in redni uporabi Incrediwear pasu vrnila na treninge, bolečine pa se niso nikoli vrnile. Pas uporablja le še občasno, zato ga rade volje za lajšanje utrujenosti hrbta uporablja njena mama.

Preteklo leto zaradi bolečin v križnem delu hrbtenice nisem uspela sestaviti niti mesečnega ciklusa treningov brez prekinitev. Skupaj s starši, trenerjem in fizioterapevtom smo neuspešno iskali način, kako odpraviti bolečine zaradi diagnosticirane spondilolize. Po 6-tedenskem počitku in z redno uporabo Incrediwear pasu , pa sem se praktično brez bolečin vrnila v trenažni in tekmovalni proces.

Ana Marija

16 let

Občasne bolečine v ramenu sem praktično odpravil v nekaj dneh in predal opornico v uporabo nekomu, ki jo trenutno potrebuje bolj kot jaz. Najmlajši Martin medicinskih pripomočkov ne potrebuje, nosi pa rokavnike po vzoru NBA igralcev, med katerimi je Incrediwear izjemno priljubljen.

Ta izkušnja je v nas prebudila željo, da Incrediwear pripeljemo tudi v Slovenijo. Slovenci smo aktivni ljudje, veliko smo v gibanju, radi tekamo po stezicah, hodimo v hribe, skačemo v morje in se sprehajamo po gozdovih. Prepričani samo, da so Incrediwear izdelki pisani na kožo tako aktivnemu narodu, saj Incrediwear priskoči na pomoč točno takrat, ko težko najdemo primerne rešitve za naše razbolele mišice, utrujene noge in boleče sklepe.

Tako sva z ženo konec leta 2020 ustanovila družinsko podjetje in pridobila status ekskluzivnega zastopnika znamke Incrediwear – znamke, v katero kot družina verjamemo z vsem srcem in jo s ponosom zdaj ponujamo tudi neposredno v Sloveniji.

Ta osebna izkušnja nam je dala zagon, da izdelke Incrediwear, ki je sicer dobro poznana znamka predvsem v Ameriki, približamo tudi čim več Slovencem.

- Peter

Kaj kupci menijo o naših izdelkih?