Izjava o zasebnosti

Lastnik in upravljavec spletnega mesta incrediwear.si

Naziv podjetja:     Onnea d.o.o.
Sedež:        Vransko 184, 3305 Vransko
Telefon:    +386 51 608 065
E-naslov:    info@incrediwear.si

Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:

  • oddate spletni obrazec
  • se registrirate (naredite uporabniški račun)
  • opravite nakup (uspešno oddate naročilo)
  • se naročite na naše e-novice

Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

Katere podatke zbiramo?

Podjetje Onnea d.o.o., ki je lastnik in upravljavec spletne strani in trgovine www.incrediwear.si zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v skriti obliki, IP naslov naprave s katere se prijavljate ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.incrediwear.si. Podjetje Onnea d.o.o. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Uporabnik se z uporabo spletnega mesta www.incrediwear.si strinja z vsakokratno veljavnimi splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Podjetje Onnea d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov, bo le te uporabilo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo z naročilom povezano in potrebno komunikacijo.

Upravljavec bo osebne podatke uporabljal tudi za namene neposrednega trženja in proučevanja nakupnih navad na podlagi podatkov o kupljenih izdelkih in posledično ciljnega trženja. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da upravljavec trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke o nakupovanju za prej navedene namene.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih podjetje Onnea d.o.o. do preklica obvešča o novostih v Incrediwear ponudbi na spletu in ostalih prodajnih mestih, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah do 1-krat na 14 dni. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice spletna trgovina Incrediwear zbira sledeče podatke: ime in priimek, e-naslov, IP, v primeru, da se uporabnik prijavi kot registrirani član, pa tudi naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega je do preklica prijavljen na e-novice spletne trgovine Incrediwear uporavljavca Onnea d.o.o. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z mailom, poslanim na info@incrediwear.si , ali s klikom na gumb ODJAVA v poslanem e-mail sporočilu zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec Onnea d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. 

Registracija uporabnika

V spletni trgovini Incrediwear se lahko posameznik prijavi kot registriran uporabnik. Vsebine spletne trgovine so dostopne tudi anonimnim neregistriranim uporabnikom (gostom). Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je skrito in znano le uporabniku. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v svojem imenu in s svojim geslom nastopal le on oz. oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, upravljavec ne odgovarja.

V primeru, da se uporabnik registrira, bo podjetje Onnea d.o.o. vpisane podatke do preklica uporabljalo za obdelavo uporabnikovega naročila, pripravo še bolj relevantnih ponudb in za marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces. Podatki bodo lahko uporabljeni tudi za ponovno trženje. Uporabniku registracija olajša spremljanje preteklih nakupov in skrajša nakupni postopek. Onnea d.o.o. podatke hrani do preklica ali odjave skladno s slovensko in evropsko zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z mailom, poslanim na info@incrediwear.si ali s klikom na gumb ODJAVA v poslanem e-mail sporočilu. V primeru, da uporabnik želi izbrisati uporabniški račun, mora e-sporočilo vsebovati naslednje podatke: v vsebini sporočila mora biti navedeno ime in priimek uporabnika, naslov in elektronski naslov, s katerim se je uporabnik registriral; sporočilo mora biti poslano z elektronskega naslova, s katerim je uporabnik prijavljen kor registrirani član.


Nakupovanje kot gost

V primeru, da uporabnik naročilo izvede kot gost, bo podjetje Onnea d.o.o. vpisane podatke uporabilo za obdelavo oddanega naročila. Spletna trgovina kot davčni zavezanec mora v skladu s 86. členom ZDDV-1 zagotoviti hrambo računov, ki se nanašajo na dobave blaga ali storitev na ozemlju Slovenije najmanj 10 let po poteku leta, na katero se računi nanašajo – s tem pa se hranijo tudi podatki, ki so na računu. Uporabnik lahko specifična vprašanja vezana na spletno trgovino Incrediwear posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta info@incrediwear.si.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov, ugovarja obdelavi ter vloži pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.incrediwear.si lahko naslovi tudi na elektronski naslov info@incrediwear.si.

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh spletne trgovine Incrediwear ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo podjetje Onnea d.o.o. varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svojo privolitev. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani podjetja Onnea d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji), s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o varovanju in obdelavi osebnih podatkov. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svoje elektronske naprave.

Spletna trgovina Incrediwear za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Ko uporabnik vnese podatke o plačilni kartici v primeru plačila z bančno kartico, se le ti v kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Podjetje Onnea d.o.o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
  • marketinškim agencijam za namen ponovnega trženja (v kriptirani obliki);
  • podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Bankart, dostavne službe ipd.), vendar le v meri, ki je nujna za uspešno izvedbo naročila;
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).
    Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Privolitev in obdobje hrambe

Z uporabo spletnega mesta www.incrediwear.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Z uporabo naše spletne strani uporabnik potrjuje da je prebral, razumel in se strinjal z vsemi pogoji zaupnosti podatkov in načini uporabe www.incrediwear.si.

Podjetja Onnea d.o.o. podatke hrani do preklica ali odjave skladno s slovensko in evropsko zakonodajo oziroma do dosege namena, zaradi katerega so se podatki zbirali ali nadalje obdelovali.

Upravljavec osebnih podatkov je: Onnea d.o.o., Vransko 184, 3305 Vransko, SI 60698993. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na info@incrediwear.si.

Facebook Pixel

Na spletni strani www.incrediwear.si uporabljamo Facebook Pixel. Ponuja možnost spremljanja vedenja uporabnikov, potem ko so bili po kliku na Facebook oglas preusmerjeni na eno od naših spletnih mest. Ta postopek je zasnovan tako, da oceni učinkovitost Facebook oglasov za statistične in tržne raziskave ter lahko pomaga pri optimizaciji prihodnjih oglaševalskih kampanj. Zbrani podatki so za nas anonimni, zato ne moremo sklepati o identiteti uporabnikov in Facebooku niti ne posredujemo nobenih vaših osebnih podatkov. Vendar pa Facebook shranjuje in obdeluje podatke, tako da je povezava z ustreznim uporabniškim profilom možna in lahko Facebook uporablja podatke za lastne oglaševalske namene v skladu s Facebookovimi smernicami za uporabo podatkov (https://www.facebook.com/about /privacy). Če ste član Facebooka in ne želite, da Facebook zbira podatke o vas in jih povezuje z vašimi podatki o članstvu, shranjenih na Facebooku, lahko nasprotujete uporabi Facebook Pixla tukaj.

Piškotki

Na spletni strani uporabljamo piškotke, več o piškotkih si lahko preberete tukaj.